Over ons

Pico Mode is in Enschede en omstreken al een begrip sinds 1977.

In het authentieke pand op nr. 18 zijn we ooit gestart met een kledingwinkel voor dames en heren, waar we ook jarenlang onze kinderkleding verkochten.

In het voorjaar 2016 is Pico Women verhuist naar de Heurne 51 in Enschede en heeft Pico Kids het rijk alleen in de Korte Haaksbergerstraat op de oneven nummers. Hier vind je met een oppervlakte van 700 m2 vele bekende kindermerken onder 1 dak.

Kinderen die de zaak kennen komen er graag terug, want of je nu wilt luieren op de loungebanken of even wilt relaxen voor de tv, ze voelen zich er graag thuis terwijl mama en/of papa de collecties doornemen. Je krijgt dus alle ruimte om lekker rond te kijken en te passen in een gemoedelijke omgeving. Mocht je echter hulp nodig hebben, dan staan onze Pico ladies je natuurlijk altijd met raad en daad terzijde.

Pico Kids- Shoes- Baby is sinds 1996 de kinderwinkel op nr. 3a t/m 7a waar je kinderkleding van bekende merken vindt in de maten 50-176.

Een greep uit onze merken kinderkleding: McGregor, Vingino, Tommy Hilfiger, Scotch Shrunk, Scotch R'belle, Nik&Nik, Name It, Z8, Sevenoneseven, Antony Morato, Retour Denim de Luxe en nog veel meer!

Een greep uit onze merken babykleding: Noppies, Z8, Flo Baby, Tumble 'N Dry, Gymp, BamBam, Tommy Hilfiger babykleding.

Ook hebben we een volwaardige afdeling kinderschoenen met merken kinderschoenen en babyschoenen als HIP, Clic, Converse All Stars, Boumy, Shoesme, Havaianas, Develab, Red-Rag, UGG Australia en meer. Door het grote vloeroppervlak, zowel op de begane grond als de eerste etage, vinden de kinderen en hun vaders/ moeders hier prima hun weg.

Woon je niet in de buurt, maar wil je toch bij ons shoppen? Dat kan natuurlijk ook online in onze webshop, waar onze collecties babykleding, kinderkleding en kinderschoenen ook aangeboden worden!

 

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

Zoek op prijs